Vi søker B2B Forretningsutvikler til Marketing i Canon

Vi søker B2B Forretningsutvikler til Marketing i Canon

Er du en kreativ sjel og sterk på digitalisering? Canon søker en person som kan jobbe som forretningsutvikler og markedsfører innen Information Management og outsourcingstjenester. I Canon BIS vil du få en utfordrende og spennende rolle hvor du kan bidra til å påvirke viktige beslutninger og retning for forretningsområdet. Vi har konkurransedyktige betingelser og attraktive goder som skaper en balanse mellom jobb og fritid slik som #FriskiCanon aktiviteter, firmahytter og leiligheter ved sjø, fjell og i varmere strøk.

B2B Foretningsutvikler til Marketing

Er du en kreativ sjel og sterk på digitalisering? Canon søker en person som kan jobbe som forretningsutvikler og markedsfører innen Information Management og outsourcingstjenester. Business To Business i Canon er delt i tre forretningsområder. Denne stillingen ligger i Business Information Services (BIS) divisjonen. BIS har ansvaret for alle våre programvareløsninger og konsulenttjenester til kundene våre. Veksten innenfor dette forretningsområdet har vært betydelig over flere år og den skal fortsette.

Søk på stillingen via FINN.no

Dette vil Canon tilby deg:

Canon vil gi deg muligheten til å jobbe med bransjens mest innovative og fleksible løsninger innen Information Management i et internasjonalt IT selskap med et sterkt merkenavn. I Canon BIS vil du få en utfordrende og spennende rolle hvor du kan bidra til å påvirke viktige beslutninger og retning for forretningsområdet. Rollen er er bred og vil gi en bratt læringskurve og mange spennende og gode erfaringer. I denne rollen får du tillit til å utvikle og sette i live den mest effektive markedsstrategien for BIS.

Vi har konkurransedyktige betingelser og attraktive goder som skaper en balanse mellom jobb og fritid slik som #FriskiCanon aktiviteter, firmahytter og leiligheter ved sjø, fjell og i varmere strøk.

Vi søker deg som er kreativ fordi…

 • Du skal jobbe med innovasjon og entreprenørskap i form av utvikling av nye konsepter og markedsområder
 • Du skal engasjere og støtte salgsapparatet til å lykkes med salg av løsninger og tjenester
 • Du skal ha et forhold til nye trender og markedsmuligheter

Vi ønsker at du er sterk på digitale forretningsløsninger fordi…

 • Du skal drive vår satsning innen ECM og Information Management
 • Du skal arbeide med søkemotoroptimalisering
 • Du skal utvikle nettverk via SoMe , webinarer og aktiviteter
 • Du skal forvalte vår «Go to marked» plan for aktuelle løsninger og tjenester

Du vil også få gleden av å jobbe med:

 • Strategiutvikling, planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter
 • Kundeorientering av løsnings- og tjeneste porteføljen, inklusive å overvåke egen og konkurrenters posisjon i markedet
 • Forvaltning av produktområdet, inklusive resultatovervåkning, kalkulasjon, prissetting, prognostisering, prioritering og oppfølging av kanalvalg
 • Tilpasning og utvikling av salgsverktøy, produkt – og kampanjemateriell

Vi vil gjerne ha deg med på laget som er en positiv, tar initiativ og har engasjement.
Du bør også være resultatorientert, systematisk og analytisk.

Vi ser etter deg med følgende egenskaper:

Erfaring med Software og tjenestemarkedet – gjerne innen salg / forretningsutvikling
og/ eller erfaring fra konsulentbransjen
B2B markedsføring
Kompetanse innen digitalisering og SoMe
Kommersiell teft og god forretningsforståelse
Vilje og styrke til både å lede og å arbeide med krevende prosjekter
Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk
Høyere utdannelse innen markedsføring, teknologi eller liknende

Stillingen vil inngå i markedsavdelingen og du vil rapportere til markedssjef i Canon Norge as.
Arbeidssted vil være Canon Norges hovedkontor i Oslo, men det må beregnes reisevirksomhet i inn- og utland.

Dette er Canon

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 190 000 ansatte. Canon Norge har rundt 330 medarbeidere og er, i tillegg til sitt hovedkontor på Holmlia, representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Canon er ledende innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet, i tillegg til avanserte produksjonsmiljøer, medisin og sikkerhet.

Canon

Canon Business & Information Services leverer løsninger og tjenester for å håndtere og forvalte informasjon på en sikker og effektiv måte. Gjennom digitalisering og automatisering effektiviserer vi kjerneprosesser i bedriften. På denne måten bidrar vi til en bedre ressursutnyttelse som er med på å redusere kostnadene og skape vekst og konkurransefortrinn.

Med våre verdier skal vi skape resultater gjennom høyt tempo, solid håndverk og glimt i øyet. Vi setter vår stolthet i motiverte medarbeidere som når sine mål og trives på arbeidsplassen. Dette gjenspeiler seg også i at selskapet hele seks ganger har ligget på topp ti i arbeidsmiljø-kåringen «Great Place to Work», nås sist i 2017 hvor vi fikk en sterk 6. plass. I Canon har vi en stolthet for våre innovative produkter og løsninger.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Hilde Schjerpen på telefon 90 98 24 58, eller markedssjef Henrik Klemetsen på telefon 93 85 22 11.