Canon Norge med flest AIIM-sertifiseringer i Norge

Canon Norge med flest AIIM-sertifiseringer i Norge

Canon Norge posisjonerer seg til å bli en ledende aktør innen informasjonshåndtering med flest AIIM Certified Information Professionals (CIP) sertifiseringer i Norge. Digitale endringer krever digitale ledere med ferdigheter og erfaring til å optimalisere organisasjonenes ressurser og optimalisere dokumentprosessene til virksomheten. For å imøtekomme dette behovet, samarbeider Association for Information and Image Management (AIIM) med bransjeeksperter og fokusgrupper for å definere den kunnskapen som er nødvendig for å lykkes i den digitale økonomien.

Posisjonerer seg som ledende innen Informasjonshåndtering

Canon Norge posisjonerer seg til å bli en ledende aktør innen informasjonshåndtering. Canon har nå sertifisert 15 av konsulententene innen salgs- og implementeringsteamene til Certified Information Professionals (CIP).

Digitale endringer krever digitale ledere med ferdigheter og erfaring til å optimalisere organisasjonenes ressurser og optimalisere dokumentprosessene til virksomheten.

Endring i den digitale økonomien krever ny kompetanse

I løpet av det siste tiåret har det vært en «perfekt storm» av forandring drevet av nettskyer, mobil, forbruker teknologier og IoT. Det har endret hvordan vi tenker på bedriftsinformasjon og IT, og forandret hvordan vi tenker på hvilke ferdigheter som trengs for å tilpasse seg disse endringene. Verdiskapningen for informasjonsteknologi i organisasjoner skifter raskt fra teknologien i seg selv til styring, optimalisering og anvendelse av informasjonskapitalen.

For å imøtekomme dette behovet, samarbeider Association for Information and Image Management (AIIM) med bransjeeksperter og fokusgrupper for å definere den kunnskapen som er nødvendig for å lykkes i den digitale økonomien. De har utviklet en sertifisering basert på denne kjernen av kunnskap som er tilgjengelig og laget et sett med kurs og materiale for å bistå deltakerne til å forberede seg til eksamen.

– Informasjon er en ressurs som kan hjelpe deg med å gi mer verdi, administrere risiko, redusere kostnader eller utfordre din bransje, sier Atle Skjekkeland, Senior Vice President i AIIM. – Betegnelsen Certified Information Professional sikrer at Canons ansatte eller din IT og tjenesteleverandører har den kunnskapen som kreves for å lykkes.

Kompetanse skaper tillit

Canon er nå det selskapet i Norge med de fleste sertifiserte informasjonspersonell. Andre selskaper med CIP-ansatte inkluderer Sopra Steria og Altran.

Henrik Klemetsen, markedssjef i Canon Norge, sier at et av målene med sertifiseringen var å få mange ansatte innen informasjonshåndtering opp på felles kunnskapsnivå. Både salgs-, presales- og IT-konsulenter gjennomførte denne sertifiseringen. Dette for å gi markedet tilliten til å velge oss som deres partner for digitalisering av deres dokumentprosesser, sier han og legger til:

– Vi er veldig fornøyde med hvordan AIIM tok våre ressurser gjennom denne utfordrende sertifiseringen. Vi ser frem til vårt fortsatte samarbeid med AIIM for å holde våre sertifiseringer gyldige og bruke det omfattende materiale de har tilgjengelig på sin nettside.

 

Publisert Oslo, 6. juni 2017– på mynewsdesk