Canons forretningstjenester består av spesialister innen tjenester som forbedrer prosesser for informasjons- og dokumentbehandling i virksomheter.

Ved å ta ansvar for en rekke prosesser kan vi drifte, optimalisere og forbedre våre kunders virksomhet.

Forretningstjenester og outsourcing

Canon Business Services består av svært erfarne eksperter som gir råd, bygger løsninger og leverer outsourcede tjenester til bedrifter for å hjelpe med informasjons- og dokumentbehandling. Ved å forstå kunders behov skreddersyr vi våre tjenester til hver unike virksomhet og deres individuelle utfordringer.

Dokumentoutsourcingtjenester hjelper til med å optimalisere, effektivisere og til slutt forvandle kritiske forretningsprosesser ved å automatisere arbeidsflyten og digitalisere data. Fra tradisjonelle dokumenttjenester, for eksempel sentralisert utskrifts- og postrom, til helautomatisert datafangst, bearbeiding og utskriftsstyring er dette en fleksibel tjeneste som er utviklet for å bedre prosesseffektiviteten. Det reduserer også driftskostnadene, øker produktiviteten og sikrer dokumentsikkerhet og overholdelse av regelverk på områder som HR, finans, juss og kundestøtte.

Hvordan Canon kan hjelpe

Print som en tjeneste

Å drifte en utskriftsløsning på tvers av lokasjoner og landegrenser kan være komplekst, tidskrevende og kostbart. Gjennom en solid og sikker tredjepart som kan eie og drifte din organisasjons utskriftsløsning vil all teknologi bli håndtert, og brukere vil få en mer effektiv hverdag uten at IT ressurser belastes unødig.

Gode analyser, gjennomprøvd sikkerhet og garantert oppetid sikrer at de ansatte får mer tid til å fokusere på kjerneoppgaver.

Dokumentsenter

Canons dokumentsenter i Østre Akervei 90 i Oslo er et printsenter på 300m2 med all Canon teknologi tilgjengelig. Moderne printløsninger med nyeste teknologi sørger for at dine printjobber blir av høyeste kvalitet, det være seg store printjobber, sammenstilling av dokumenter, markedsmateriell, skanning, rollups, plakater, etc.

Outsourcing av printjobber i ulikt omfang gir din virksomhet stor fleksibilitet, og frigir tid til verdiskapning.

skanningtjenester

Skanningtjenester

Mange bedrifter opplever at digitaliseringsprosjekter stoppes av at jobben blir for omfattende, og den eksisterende papirmengden i bedriften relatert til arkiv etc. er for stor til å prioritere prosjektet. Outsourcing av skanning er en smart og effektiv måte å løse dette problemet på. Ved å hyre inn profesjonell arbeidskraft innenfor print og skanning for å utføre ulike typer skanning-oppdrag sparer man tid og ressurser.

Canons forretningstjenester tilbyr skanning, datatasting, datautvinning og valideringstjenester for våre kunder i et regulert og sertifisert miljø, til lavere kostnader, drevet av eksperter på teknisk, operasjonelt og salgsnivå.

Aktuelle blogginnlegg

Webinar – Automatiser behandling av tolldokumenter

Mars 12, 2021

Å forenkle og digitalisere virksomhetskritiske prosesser og oppgaver blir stadig mer relevant.

Les mer... Webinar – Automatiser behandling av tolldokumenter

Webinar – Gjør 2021 til en digital suksesshistorie!

Februar 17, 2021

Det er en kjensgjerning at mange aktører innen bil, last og maskin ligger litt bak på digitalisering og automatisering, men det koster heldigvis ikke skjorta å komme et godt stykke på vei.

Les mer... Webinar – Gjør 2021 til en digital suksesshistorie!

Webinar – Bli KYC-compliant!

Desember 11, 2020

KYC-rapportering trenger ikke være en tidstyv eller en kilde til dårlig samvittighet!

Les mer... Webinar – Bli KYC-compliant!

Webinar – eSign integrasjon og dokumentflyt i Therefore

Oktober 15, 2020

Effektiv innhenting og bearbeiding av informasjon med Therefore og Canon eSign

Les mer... Webinar – eSign integrasjon og dokumentflyt i Therefore