Canons forretningstjenester består av spesialister innen tjenester som forbedrer prosesser for informasjons- og dokumentbehandling i virksomheter.

Ved å ta ansvar for en rekke prosesser kan vi drifte, optimalisere og forbedre våre kunders virksomhet.

Forretningstjenester og outsourcing

Canon Business Services består av svært erfarne eksperter som gir råd, bygger løsninger og leverer outsourcede tjenester til bedrifter for å hjelpe med informasjons- og dokumentbehandling. Ved å forstå kunders behov skreddersyr vi våre tjenester til hver unike virksomhet og deres individuelle utfordringer.

Dokumentoutsourcingtjenester hjelper til med å optimalisere, effektivisere og til slutt forvandle kritiske forretningsprosesser ved å automatisere arbeidsflyten og digitalisere data. Fra tradisjonelle dokumenttjenester, for eksempel sentralisert utskrifts- og postrom, til helautomatisert datafangst, bearbeiding og utskriftsstyring er dette en fleksibel tjeneste som er utviklet for å bedre prosesseffektiviteten. Det reduserer også driftskostnadene, øker produktiviteten og sikrer dokumentsikkerhet og overholdelse av regelverk på områder som HR, finans, juss og kundestøtte.

Hvordan Canon kan hjelpe

Print som en tjeneste

Å drifte en utskriftsløsning på tvers av lokasjoner og landegrenser kan være komplekst, tidskrevende og kostbart. Gjennom en solid og sikker tredjepart som kan eie og drifte din organisasjons utskriftsløsning vil all teknologi bli håndtert, og brukere vil få en mer effektiv hverdag uten at IT ressurser belastes unødig.

Gode analyser, gjennomprøvd sikkerhet og garantert oppetid sikrer at de ansatte får mer tid til å fokusere på kjerneoppgaver.

Dokumentsenter

Canons dokumentsenter i Østre Akervei 90 i Oslo er et printsenter på 300m2 med all Canon teknologi tilgjengelig. Moderne printløsninger med nyeste teknologi sørger for at dine printjobber blir av høyeste kvalitet, det være seg store printjobber, sammenstilling av dokumenter, markedsmateriell, skanning, rollups, plakater, etc.

Outsourcing av printjobber i ulikt omfang gir din virksomhet stor fleksibilitet, og frigir tid til verdiskapning.

skanningtjenester

Skanningtjenester

Mange bedrifter opplever at digitaliseringsprosjekter stoppes av at jobben blir for omfattende, og den eksisterende papirmengden i bedriften relatert til arkiv etc. er for stor til å prioritere prosjektet. Outsourcing av skanning er en smart og effektiv måte å løse dette problemet på. Ved å hyre inn profesjonell arbeidskraft innenfor print og skanning for å utføre ulike typer skanning-oppdrag sparer man tid og ressurser.

Canons forretningstjenester tilbyr skanning, datatasting, datautvinning og valideringstjenester for våre kunder i et regulert og sertifisert miljø, til lavere kostnader, drevet av eksperter på teknisk, operasjonelt og salgsnivå.

Aktuelle blogginnlegg

digitalisere arkivet

Hvordan ta det første steget for å digitalisere ditt arkiv?

Desember 12, 2018

Den teknologiske utviklingen i samfunnet har skutt fart. Dette påvirker arbeidshverdagen til bedrifter i alle størrelser, på tvers av bransjer. For å henge med og være konkurransedyktige, gjelder det å være tidlig ute med å ta i bruk digitale verktøy som effektiviserer prosesser i organisasjonen deres.

Les mer... Hvordan ta det første steget for å digitalisere ditt arkiv?

Tre tidstyver man kan redusere ved å ta i bruk print som en tjeneste

Oktober 25, 2018

I alle bedrifter og organisasjoner finnes det tidstyver. Det kan være både små og store ting, som skaper små og store irritasjoner. Ofte er printeren og all jobb som skapes rundt den, et klassisk eksempel hvor bedriftens ansatte bruker altfor mye unødvendig tid.

Les mer... Tre tidstyver man kan redusere ved å ta i bruk print som en tjeneste

Hvilke grep kan man ta for å sørge for et sikkert printmiljø?

Oktober 2, 2018

Å sette sikkerheten i førersetet har aldri vært viktigere enn i dag. Organisasjoner møter daglig utfordringer knyttet til personvern av kunder og ansatte, industrispionasje, og håndtering av konfidensiell informasjon. Med GDPR-forordningen og EU-direktiv om håndtering av personopplysninger å rette seg etter i tillegg, blir situasjonsbildet uoversiktlig og vanskelig å navigere for den enkelte organisasjon.

Les mer... Hvilke grep kan man ta for å sørge for et sikkert printmiljø?
print

5 grunner til å velge print som en tjeneste

September 26, 2018

De fleste organisasjoner har i det daglige en god del printbehov som skal dekkes. Å drifte sine egne utskriftsløsninger kan være ressurskrevende, både i form av tid og penger. Til tross for dette ser vi at mange dessverre ikke har satt seg inn i hvordan man i praksis kan løse disse utfordringene.

Les mer... 5 grunner til å velge print som en tjeneste