Enkel og rask signering med Canon eSign, Canons egen plattform for elektronisk signatur for bedrifter. Nå kan du signere og administrere alle dokumentene dine sikkert og enkelt via Canon eSign, en nett-portal for digital signering.

Elektronisk signatur passer for alle bedrifter i ulike størrelser som på en eller annen måte behandler avtaler og andre dokumenter som krever signaturer. Elektronisk signatur hjelper din organisasjon med å spare tid på manuelle prosesser, uavhengig av størrelsen på din bedrift.

Fyll inn skjema for å opprette din 30 dagers gratisbruker på Canon eSign.

Link til skjema for registrering!

 

Elektronisk signatur med Canon eSign

Elektronisk signatur er et viktig hjelpemiddel på reisen for å bli heldigital, og store deler av både offentlig og privat sektor har allerede begynt å ta i bruk slike løsninger. En sikker og brukervennlig signeringsløsning vil både forenkle, forbedre og effektivisere måten man håndterer avtaler på.

Canon eSign sender ut dokumenter til signering, henter inn signaturer fra alle aktuelle parter på alle typer enheter, og henter inn, lagrer og sikrer det ferdig-signerte dokumentet. Sporing gir innsikt i hvor i prosessen dokumentet er, og skreddersydde arbeidsflyter i signeringsplattformen sikrer effektivitet gjennom hele prosessen.

elektronisk signatur infographic

Løsningen

Canon eSign er bygget på teknologi fra Scrive, og er kompatibel med alle de viktigste lovene og bestemmelsene som omhandler eSignatur, inkludert ESIGN, UETA og europeiske eIDAS. Løsningen har SSL-kryptering, som sikrer at dokumentene dine er sikre og juridisk holdbare. Sikkerhetsfunksjoner som totrinns-autentisering og brukerpassord gjør også plattformen ekstra sikker.

eSign nyheter

E-SIGNERING I PRAKSIS

Mars 31, 2020

Canon jobber aktivt med å hjelpe virksomheter med automatisering av arbeidsprosesser. Elektronisk signering er en essensiell del av dette arbeidet. Se vårt populære webinar her!

Les mer... E-SIGNERING I PRAKSIS
ferie med god samvittighet

Ta sommerferie med god samvittighet med disse fire grepene

Juli 2, 2019

Juli er her, og for mange betyr det sommerferie og et lengre opphold med fri fra jobben.

Vi er alle tjent med å koble av i ferien. All forskning tyder på at man yter bedre på jobb etter at man har hatt en avslappende ferie, og man kommer tilbake med ny giv. Men, ifølge et forskningsprosjekt utført ved Radboud Universiteit i Nederland, begynner de positive effektene av ferien å forsvinne allerede etter første uken.

Les mer... Ta sommerferie med god samvittighet med disse fire grepene

Tre tegn på at din bedrift bør vurdere digital signering

November 12, 2018

I den digitale transformasjonen firmaer befinner seg i, oppleves mange av grepene som må tas for å bli heldigitale som kompliserte, dyre og ressurskrevende. Overgang til digital signering er derimot et enkelt steg å ta, som gir store fordeler for bedrifter av alle størrelser.

Les mer... Tre tegn på at din bedrift bør vurdere digital signering

Canon satser videre på digitalisering – lanserer plattform for digital signatur

November 8, 2018

Canon Norge AS har inngått en partneravtale med den nordiske e-signatur leverandøren Scrive. Partnerskapet har resultert i Canon eSign, Canon sin egen plattform for digital signatur, bygget på teknologi fra Scrive.

Les mer... Canon satser videre på digitalisering – lanserer plattform for digital signatur

Sentrabord:
Tlf: 22 62 92 00

Support:
Tlf: 22 62 94 00
servicebestilling@canon.no

For generelle henvendelser, send e-post på im@canon.no