Analyser viser at mange medarbeidere bruker betydelig tid på å finne dokumenter og informasjon som de trenger, i tillegg til at de produserer dokumenter som i stor grad allerede finnes.

God evne til å finne og gjenbruke virksomhetens eksisterende informasjon blir stadig viktigere for produktiviteten og konkurranseevnen.

 

Virksomhetssøk gir tilgang til den virksomhetskritiske informasjonen

Informasjonen er både hjertet og hjernen til virksomheten. Til tross for dette går i snitt 20% av tiden på en arbeidsplass til å lete etter eksisterende informasjon. Legger man til tiden som brukes på å opprette nye dokumenter som allerede eksisterer, men ikke blir funnet, går prosentandelen opp ytterligere.

De fleste organisasjoner har ikke løsninger for å håndtere og gjenfinne den virksomhetskritiske informasjonen. Dette på bekostning av arbeidstakers produktivitet, kvalitet, beslutninger og tilfredshet på  arbeidsplassen.

Virksomhetssøk fra Intellisearch gir alle ansatte muligheten til å enkelt finne all relevant informasjon. Den interne søkemotoren indekserer all informasjon på tvers av fagsystemer og siloer, og gjør virksomhetens informasjon til et konkurransefortrinn i stedet for et hinder.

Søkemotor

Forskjellen på søkemotorer er store. Basert på algoritmer vil du enten få opp et søkeresultat basert på relevant innhold, eller en liste med alt som inneholder ditt søkeord.

Med en av de beste relevanslogaritmene i markedet, skiller virksomhetssøk fra Intellisearch seg ut fra konkurrentene. I stedet for å basere seg på søkeord eller sql søk, mapper programmet opp søk i forhold til relevans for brukeren.

søkemotor

Brukeropplevelse

Intellisearch gir en annen brukeropplevelse, ved å enkelt la søkeren finne innganspunktet for søk, bruke søkemotoren, sette pris på søket og finne verdifull informasjon og innsikt gjennom søket.

Integrer søkemotoren i dine eksisterende applikasjoner, bruk den som en standard søkeportal, eller skreddersy din interne søkeopplevelse.

Enkelhet i alle ledd

Enkel installasjon og integrasjon gjør at du raskt kommer i gang med din nye interne søkemotor. Start idekseringen og benytt deg av behagelige dashboard som til en hver tid holder deg oppdatert.

Et tiltalende og brukervennlig grensesnitt optimaliserer søkeresultatene.

Aktuelle blogginnlegg

virksomhetssøk

Fem grunner til at dine ansatte får en bedre hverdag med virksomhetssøk

November 21, 2018

I de aller fleste bransjer er det i dag et stort fokus på effektivisering av arbeidsprosesser. Det viktigste man kan gjøre, er å arbeide smart og effektivt. Da vil man redusere unødvendig ressursbruk, og frigjøre ansatte til å fokusere mer av arbeidsdagen sin på verdiskapende arbeidsoppgaver

Les mer... Fem grunner til at dine ansatte får en bedre hverdag med virksomhetssøk

Sentrabord:
Tlf: 22 62 92 00

Support:
Tlf: 22 62 94 00
servicebestilling@canon.no

For generelle henvendelser, send e-post på im@canon.no