Enkel og rask signering med Canon eSign, Canons egen plattform for elektronisk signatur for bedrifter. Nå kan du signere og administrere alle dokumentene dine sikkert og enkelt via Canon eSign, en nett-portal for digital signering.

Elektronisk signatur passer for alle bedrifter i ulike størrelser som på en eller annen måte behandler avtaler og andre dokumenter som krever signaturer. Elektronisk signatur hjelper din organisasjon med å spare tid på manuelle prosesser, uavhengig av størrelsen på din bedrift.

 

Elektronisk signatur med Canon eSign

Elektronisk signatur er et viktig hjelpemiddel på reisen for å bli heldigital, og store deler av både offentlig og privat sektor har allerede begynt å ta i bruk slike løsninger. En sikker og brukervennlig signeringsløsning vil både forenkle, forbedre og effektivisere måten man håndterer avtaler på.

Canon eSign sender ut dokumenter til signering, henter inn signaturer fra alle aktuelle parter på alle typer enheter, og henter inn, lagrer og sikrer det ferdig-signerte dokumentet. Sporing gir innsikt i hvor i prosessen dokumentet er, og skreddersydde arbeidsflyter i signeringsplattformen sikrer effektivitet gjennom hele prosessen.

Hvorfor e-signatur?

Fordelene med å ta i bruk elektronisk signering er mange, fra miljøgevinster til direkte sparte kostnader i ditt selskap.

Løsningen

Canon eSign er bygget på teknologi fra Scrive, og er kompatibel med alle de viktigste lovene og bestemmelsene som omhandler eSignatur, inkludert ESIGN, UETA og europeiske eIDAS. Løsningen har SSL-kryptering, som sikrer at dokumentene dine er sikre og juridisk holdbare. Sikkerhetsfunksjoner som totrinns-autentisering og brukerpassord gjør også plattformen ekstra sikker.

Videoer

Sentrabord:
Tlf: 22 62 92 00

Support:
Tlf: 22 62 94 00
servicebestilling@canon.no

For generelle henvendelser, send e-post på im@canon.no